Verenigingsnieuws

Onze dinsdagmiddag competitie van 2019 zit er weer op.
De 6 periode kampioenen bij de dames waren:

periode 1 Gerry Steenbergen
periode 2 Grietje Olijve
periode 3 Diny Ronner
periode 4 Ali Westeneng
periode 5 Eef Makaske
periode 6 Maya Dijkstra

Bij de heren waren onze periode kampioenen:

periode 1 Gerrit Tolsma
periode 2 Jan van Lutterveld
periode 3 Jan Olijve
periode 4 Joop Steenbergen
periode 5 Leen Buchner
periode 6 Hans de Vries

De overall kampioenen waren dit jaar Grietje en Jan Olijve.
Zij kregen uit handen van de voorzitter een waardebon uitgereikt.

Van harte gefeliciteerd!

Op woensdag 6 november hebben we ons “blaadjestoernooi” gehouden. Er waren dit keer het mooie aantal van 16 deelnemers al moesten sommigen wel over de streep getrokken worden. We hebben 3 wedstrijden gespeeld waarbij de weersomstandigheden ons zeer gunstig gezind waren. Na 2 wedstrijden werd er koffie gedronken in de kantine en om 15.30 werd begonnen met de laatste partij Na afloop werden in de kantine de prijzen uitgereikt en de uitslag was als volgt. De 1e plaats was voor Pieter Hoogerdijk, 2e werd Kort Dwarshuis, 3 werd Leen Buchner. De getrokken nummer 8 en 12 werden gewonnen door Gerrit Tolsma en Jan Veldhuizen. De aanmoedigingsprijs was deze keer voor Alie Habing. Al met al een zeer geslaagd toernooi en wij roepen onze leden op om toch vooral mee te doen met dit soort eigen toernooitjes. Het is leuk gezellig en ontspannend.