Verenigingsnieuws

VOORJAARSTOERNOOI
Op woensdag 8 mei 2024 is het Voorjaarstoernooi gehouden. Maar liefst 34 teams van 2 spelers streden met elkaar. Elk team speelde 5 wedstrijden.
Het weer werkte mee: droog, niet te warm. Veel sportiviteit en gezelligheid.
De organisatie werd bijgestaan door een team van vrijwilligers dat voor de catering zorgde.
Om 5 uur in de middag waren alle wedstrijden gestreden en werden de prijzen uitgereikt:
1e prijs: Thomas Hauptvogel en Erik Groote
Een gedeelde 2e prijs voor Hartmut Konjer/ Uwe Schrader en team Horst Wagner en Jenny Fenes.
3e prijs: Jurgen Luecke en Wilhelm Schmidt.
De 4e, 5e en 6e prijs gingen naar resp. team Lars en Gerjan de Roos, team Hennie van Nieuwkoop/ Martin Stempher en team Rene van den Bosch/ Bert Zwiep.

Op de Fotopagina zijn enkele foto-impressies weergegeven.

STEMMEN TELLEN VOOR DE VERENIGINGSKAS.
Op 7 juni 2024 hebben enkele leden de uitgebrachte stemmen geteld voor de Europese verkiezingen. De opbrengst is bestemd voor onze verenigingskas. Bravo, hartelijk dank.
Hieronder enkele fotos.

STATISTIEK
Jeu de Boules heeft het imago van oudjes die op een zonnige middag op de camping een balletje gooien. Dat is bij onze vereniging niet het geval. De boulessport wordt bij ons fanatiek beoefend. Hoe oud zijn onze mensen?
Hieronder enkele statistische gegevens (peildatum 1 jan. 2024):
aantal leden : 41
15 dames, 26 heren
gemiddelde leeftijd : 78
dames 76, heren 79
verdeling naar leeftijd :
<61 jaar: 0 dames 1 heer
61-70 jaar: 4 dames 5 heren